Diari Més

El CAP Llevant de Tarragona compta amb una nova Unitat de rehabilitació cardíaca

Ajuda els pacients a recuperar-se físicament i psicològicament

Diversos pacients exercitant-se amb la maquinària de la unitat.

El CAP Llevant de Tarragona compta amb una nova Unitat de rehabilitació cardíacaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa Santa Tecla ha posat en marxa aquesta setmana una nova Unitat de rehabilitació cardíaca. Ubicada al CAP Llevant de Tarragona, aquesta unitat té com a principal missió ajudar pacients que han patit una patologia cardíaca a recuperar-se al més aviat possible, tant físicament com psicològicament, per tal que puguin reprendre la seva activitat diària.

Es tracta d'una unitat interdisciplinària coordinada pel Servei de Cardiologia de la Xarxa Santa Tecla i on tenen un paper cabdal els professionals dels serveis de Rehabilitació, Fisioteràpia, Infermeria, Urgències i la Unitat de Medicina Esportiva.

D'acord amb el cardiòleg i coordinador de la unitat, Fernando Domínguez, «la intenció és que els pacients millorin la capacitat funcional, perquè cada vegada es vegin més capaços de fer exercici físic», així com «llevar-los la por i que vegin que poden tornar a tenir una vida completament normal». La nova unitat serveix també com a espai de socialització entre pacients que han passat pel mateix.

tracking