Diari Més

Política

Sendra reivindica el potencial de Tarragona en la Convenció Municipalista de Junts a Girona

Ha participat en una taula rodona en el marc de la convenció sobre àrees metropolitanes, en representació del sud de Catalunya

Jordi Sendra, candidat de Junts a l'alcaldia de Tarragona, durant la seva intervenció.

Sendra reivindica el potencial de Tarragona en la Convenció Municipalista de Junts a GironaJunts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Junts per a l'alcaldia de Tarragona, Jordi Sendra, va participar en la Convenció Municipalista del partit a Girona. El polític va participar en una taula rodona dedicada a les àrees metropolitanes de Catalunya, en representació del sud del país.

En el seu discurs va expressar que «més enllà de Sitges, hi ha vida», reivindicant el potencial econòmic, industrial, cultural i social de Tarragona. En la seva intervenció va fer una defensa aferrissada del talent del qual disposa la ciutat gràcies a la seva universitat, la Rovira i Virgili. També va defensar el model d'èxit que suposa la convivència entre el turisme i la indústria química i, que aquest encara ha de ser reforçat amb més seguretat.

Sendra, també va fer referència que el conjunt del Camp de Tarragona suposa un total de 500.000 habitants i una part molt important del PIB del país. El candidat va assegurar que a Tarragona «sortim a guanyar i a governar per tots els ciutadans de Tarragona».

tracking