Diari Més

Exposicions

Últims dies per visitar l'experiència immersiva 'Un Mar de Llum' al Tinglado 2

Més de 2.000 persones han passat per l'exposició des de que va obrir portes el passat 27 de desembre

La mostra es podrà visitar fins aqi

Últims dies per visitar l'experiència immersiva 'Un Mar de Llum' al Tinglado 2Port Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.000 persones han visitat l'exposició Un Mar de Llum ubicada al Tinglado 2. Un nou concepte expositiu de producció pròpia del Port i, sota la col·laboració i direcció del despatx d'arquitectes Pere Socias. La llum és la protagonista i l'encarregada d'endinsar, a les persones visitants, en una experiència immersiva que captiva tots els sentits des del primer minut. La mostra va obrir les portes el passat 27 de desembre, en el marc de les activitats de Nadal i, aquest diumenge, 29 de gener, serà el darrer dia per poder gaudir de la proposta.

L'experiència consisteix a submergir a les persones en les profunditats marines per seguir tot el viatge fins a arribar a la superfície del Port de Tarragona amb la representació del mar cristal·litzat amb la llum.

Des de la marca cultural del Port Tarragona, Moll de Costa, es treballa per oferir noves experiències i, obrir els espais, com els Tinglados i Refugis, a diferents i noves fórmules que puguin arribar a la ciutadania i a tothom que visiti la ciutat de Tarragona. Nous llenguatges, noves formes de comunicació amb el públic a través dels espais del Port amb l'objectiu de mantenir i potenciar el compromís amb la cultura i el vincle amb la ciutat.

tracking