Diari Més

Territori

La Llevantina estrenarà un nou parc on abans hi havia un solar

L'Ajuntament l'ha netejat i està instal·lant bancs, papereres i enllumenat

L'espai condicionat

La Llevantina estrenarà un nou parc on abans hi havia un solarGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La urbanització de la Llevantina tindrà aviat un nou parc al carrer de Miguel Ángel Blanco, darrere de la Ciutat de Repòs i Vacances. L'Ajuntament, després de netejar el solar i explanar els terrenys, ha començat a posar bancs, papereres, taules de pícnic i enllumenat. Alhora, contempla instal·lar un parc saludable.

La conselleria de Parcs i Jardins va apostar per aprofitar la qualitat de sòl municipal dels terrenys, on es van haver de dur a terme treballs de poda i de retirada de l'arbrat caigut a causa de les ventades i les pluges torrencials. A banda de la neteja, es va explanar el solar i es van fer les aportacions de terra necessàries. D'altra banda, aquests darrers dies s'han iniciat les tasques d'instal·lació de mobiliari urbà. Pel que fa als fanals, encara estan pendents de contractació, mentre que per al parc saludable s'ha de redactar el projecte.

«La idea és convertir l'espai en un punt de trobada que cohesioni el veïnat», exposa la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal. La mateixa Vidal afegeix que durant les accions de neteja es van trobar uns marges de pedra seca «preciosos» que es volen condicionar. Al seu torn, el president de l'entitat veïnal de la Llevantina, Òscar Ribé, es mostra satisfet de la intervenció. «Era un bosquet que estava molt deixat, s'hi acumulava porqueria. A més, feia falta aquí un espai d'aquesta mena», expressa Ribé. A banda de diferents conselleries del consistori, també han participat en l'actuació alumnes en pràctiques de l'Institut d'Horticultura i Jardineria.

tracking