Diari Més

Entitat

Més de 3.000 nens han participat als tallers d'educació ambiental de Mare Terra

L'entitat programa xerrades, tallers, visites i sortides a camp per conscienciar a la ciutadania sobre la problemàtica ambiental

Imatge d'un dels tallers d'educació ambiental.

Més de 3.000 nens han participat als tallers d'educació ambiental de Mare TerraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 3.000 alumnes de totes les edats han passat durant el 2022 pels tallers de Mare Terra Fundació Mediterrània, l'ONG mediambiental de Tarragona. L'entitat porta des del 1993 apostant per l'educació ambiental per fer front a la problemàtica ambiental, transformar la societat i generar consciència.

L'entitat programa xerrades, tallers, visites i sortides a camp que permeten mostrar la realitat del territori. Alguns exemples són les sortides al riu Francolí per analitzar l'aigua i descobrir la seva biodiversitat, recollida de residus a les platges, fer sabó o paper reciclat, o crear una placa solar.

Les activitats es realitzen en centres educatius, durant sortides de camp i, majoritàriament, a l'Escola de Natura - Centre d'Interpretació Francolí, un punt rural en un entorn urbà perfecte per a conèixer la diversitat ecosistèmica, i que compta amb horts ecològics i la maqueta única de tota la conca hidrogràfica del riu Francolí.

tracking