Diari Més

Política

El PSC votarà en contra de l'estructura de costos del contracte de la brossa

Ramos: «Hem perdut la confiança en el govern»

Sandra Ramos (PSC) va demanar més «ambició» a l'equip de govern.

El PSC votarà en contra de l'estructura de costos del contracte de la brossaCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC de Tarragona votarà en contra de la nova estructura de costos del contracte de la neteja, la qual passarà pel ple de l'Ajuntament del pròxim divendres després que alguns lots licitats quedessin deserts i el govern hagués d'implementar modificacions. «Hem perdut la confiança en aquest govern», va exposar la portaveu socialista, Sandra Ramos.

Ramos va explicar que, amb la nova estructura de costos, el preu s'incrementarà més enllà dels 189.000 euros anuals anunciats fa uns dies. «Abans no estaven inclosos els costos de manteniment i ara sí», va defensar la portaveu, qui també va posar de manifest que el contracte podria tenir un sobrecost d'un milió d'euros. «Hi ha coses que no queden clares perquè no s'estan explicant bé», va exposar.

Ramos va aprofitar la compareixença per demanar més ambició al govern municipal, a banda de retreure la gestió per a l'adquisició de 35 autobusos elèctrics impulsats per hidrogen verd. «Per aquest procés es va presentar una empresa, però no s'ha pogut licitar, a causa de les pretensions allunyades de la realitat del regidor Jordi Fortuny», va comentar la consellera socialista.

En general, Ramos va criticar «la incompetència» d'Esquerra Republicana en l'àmbit de la contractació. «El govern continua venent fum per tapar la seva gran incapacitat de gestió», va afegir. A més a més, va argumentar que, en el context actual de la crisi energètica, entén que hi hagi costos que s'han encarit, com l'electricitat i el gas. Tot i això, els socialistes consideren incomprensible la postura de Fortuny: «És inaudit que, per primera vegada en democràcia, no hagin quedat coberts dos serveis essencials per a la ciutadania. Les afirmacions del conseller són lamentables i molt preocupants».

tracking