Diari Més

Municipal

Surt a licitació la instal·lació d'un ascensor interior al Teatre Tarragona

D'aquesta manera s'aconseguirà que l'escenari sigui un espai accessible

L'obra de Reskate convida els visitants a gaudir del teatre.

El Teatre Tarragona fa 10 anys havent acollit 300.000 espectadorsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació el subministrament i les obres auxiliars necessàries per a la instal·lació d'un ascensor interior que doni accessibilitat a l'escenari del Teatre Tarragona.

La instal·lació d'aquest nou ascensor a l'equipament, permetrà la mobilitat en l'àmbit tècnic i artístic a l'interior del teatre. Segons ha expressat la consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, «d'aquesta manera, companyies teatrals que comptin amb actors en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat podran actuar en aquest equipament, cosa que fins ara era impossible, ja que l'escenari no era un espai accessible». Actualment, l'equipament té un ascensor per al públic en general, però aquest no permet arribar a la zona d'actuació.

L'import de la licitació és de 45.301,20 euros (amb IVA). Aquesta actuació ha estat subvencionada en un 60% per la Diputació de Tarragona.

La data límit de presentació d'ofertes és el pròxim 8 de febrer. L'adjudicació recaurà en el licitador que compleixi amb totes les especificacions tècniques exposades en el projecte de les obres i plec tècnic, i que ofereixi el preu més baix.

tracking