Diari Més

Societat

La Plataforma Pro-Llevant comença els tràmits per a tallar carreteres

L'entitat vol traslladar «el malestar veïnal» després que la consulta sobre l'alberg juvenil obtingués un 97,3% de vots en contra

La Generalitat va presentar el projecte d'alberg fa deu mesos.

La Plataforma Pro-Llevant comença els tràmits per a tallar carreteresGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Pro-Llevant ha iniciat els tràmits per dur a terme pròximament un tall de carreteres «com a mostra del descontentament veïnal», segons indica la mateixa entitat. Alhora, l'organització convocarà els caps de llista de les pròximes eleccions municipals per «transmetre'ls què és el que volen els veïns a l'espai de la Ciutat de Repòs i Vacances», on la Generalitat projecta un alberg juvenil orientat a la salut emocional. Pro-Llevant ha dut a terme en els darrers mesos diverses consultes veïnals a les urbanitzacions de Llevant per conèixer l'acceptació del projecte. Tal com fa saber l'entitat, un 97,3% ha votat en contra.

Alhora, la consulta també animava a fer una proposta per a l'equipament. Segons els resultats, la voluntat dels veïns és generar un espai destinat a la gent gran o un altre per a l'esport o la cultura.

El primer candidat a l'alcaldia a escoltar la Plataforma Pro-Llevant serà Rubén Viñuales (alcaldable pel PSC). «En aquestes reunions s'aixecarà acta perquè tots els veïns i associats coneguin que portaran els programes electorals respecte a l'antiga Ciutat Residencial», posen de manifest des de l'entitat.

tracking