Diari Més

Laboral

El Comité d'empresa exigeix integrar els treballadors de l'antiga AMT al conveni vigent de l'EMT

Asseguren que des de l'empresa no hi ha voluntat de negociació

Un autobús de l'EMT al seu pas per la Imperial Tàrraco.

autobusos, EMT, busGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comité d'empresa de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT), secció Aparcaments, han mostrat el seu malestar perquè alguns dels seus treballadors no estan regulats sota el conveni de l'empresa EMT, ja que «sense cap tipus de negociació se'ns va imposar mantenir el conveni vigent a l'AMT fins a la seva finalització».

Cal recordar que l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) es va fusionar ambl'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT), quedant-se amb els seus empleats.

Els treballadors de l'antiga AMT en assemblea van decidir sol·licitar acollir-se al conveni existent a l'EMT, tenint present que s'hauria de negociar per incloure les categories professionals com les taules salarials. Però des del comité denuncien la «nul·la voluntat per part de l'empresa de fer-ho» i asseguren que el gerent no els respon les seves peticions.

Finalment, demanen queels polítics prenguin part d'aquesta situació i conjuntament amb la representació de l'empresa i de la part social s'activin les negociacions immediatament per integrar als treballadors de l'antiga AMT en el conveni actual de l'EMT i «evitar aquesta discriminació laboral entre companys de la mateixa empresa».

tracking