Diari Més

Successos

Busquen una dona de 71 anys desapareguda a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra s'han traslladat aquest matí a Vinyols i els Arcs, ja que alguns testimonis creuen haver-la vist ahir al vespre

Imatge difosa de la desapreguda.

Busquen una dona de 71 anys desapareguda a TarragonaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra estan buscant des d'ahir a Maria del Pilar, una dona de 71 anys desapareguda a Tarragona. Aquest matí la zona de recerca s'ha traslladat a Vinyols i els Arcs (Baix Camp), municipi on se la podria haver vist ahir a la nit. Membres de la patrulla canina i l'helicòpter de la policia autonòmica s'han afegit a la recerca, en la qual hi participen altres serveis d'emergències. No porta telèfon mòbil i podria estar desorientada.

La dona, que té alguns problemes de salut, està acostumada a caminar pels barris de Campclar, Torreforta i La Canonja i s'hauria extraviat quan caminava pels volts del carrer Sènia.

Els Bombers van rebre l'avís cap a les 22.41 hores d'aquest dilluns i hi han treballat tota la nit amb efectius terrestres i del grup caní. Aquest matí s'han afegit més operatiu i cap al migdia hi treballaven 14 dotacions, una d'elles aèria.

Maria del Pilar vesteix jaqueta llarga de color verd, un mocador lligat al coll o al cap, pot portar ulleres de sol i una bossa de plàstic amb diverses pertinences.

tracking