Diari Més

Successos

Apareix la dona de 71 anys desapareguda a Tarragona

Els Bombers van rebre l'avís ahir al vespre quan va començar la recerca. Aquest migdia el cos ha finalitzat el dispositiu quan la dona ha arribat pel seu propi peu a casa

Imatge difosa de la desapreguda.

Busquen una dona de 71 anys desapareguda a TarragonaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bombers de la generalitat ha donat per tancada la recerca de la dona de71anys desapareguda a Tarragona des d'ahir al vespre. Maria del Pilar, ha aparegut aquest migdia a casa seva on hi ha arribat pel seu propi peu.

Els Bombers van rebre l'avís cap a les 22.41 hores d'aquest dilluns i hi han treballat tota la nit amb efectius terrestres i del grup caní. Aquest matí s'han afegit més operatiu i cap al migdia hi treballaven 14 dotacions, una d'elles aèria.

Aquest matí la zona de recerca s'ha traslladat a Vinyols i els Arcs (Baix Camp), municipi on se la podria haver vist ahir a la nit. Membres de la patrulla canina i l'helicòpter de la policia autonòmica s'han afegit a la recerca, en la qualhiparticipen altres serveis d'emergències. La dona, no portava telèfon mòbil i es temia que es trobés desorientada.

Aquest migdia, passades les 2.00, la dona ha arribat pel seu propi peu a casa, finalitzant el dispositiu desplegat pels Bombers.

tracking