Diari Més

Política

Maria Mercè Martorell serà la candidata del PP a l'alcaldia de Tarragona

L'advocada va ser regidora de l'Ajuntament quan Tàrraco es va convertir en Patrimoni Mundial

Imatge d'arxiu de Maria Mercè Martorell.

Maria Mercè Martorell serà la candidata del PP a l'alcaldia de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Mercè Martorell serà la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona per a les pròximes eleccions municipals. Així ho ha decidit el Comitè Electoral Nacional del PP després de mantenir una reunió per escollir els candidats de les quatre capitals de província a Catalunya.L'actual portaveu del grup municipal, José Luis Martín, ocuparà el número 2 de la llista.

Durant el govern municipal CiU-PP a principis dels 2000, Martorell va arribar a ser tinent d'alcalde de Patrimoni, una de les àrees estrella i clau durant la designació de la ciutat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ara es reincorpora a la política i a files populars, després que es donés de baixa del partit el 2007 per diferències precisament amb el llavors líder municipal, Alejandro Fernández, i això acabés provocant la seva expulsió de l'equip de govern al costat d'altres regidors; passats 16 anys i sanades aquestes diferències, torna de la mà de Fernández per capitanejar la candidatura.

Martorell, juntament amb Daniel Sirera (Barcelona), Xavi Palau (Lleida) i Jaume Veray Cama (Girona) seran els candidats del Partit Popular a Catalunya per a les eleccions municipals del 28 de maig.

tracking