Diari Més

Veïnal

Veïns de la Vall de l'Arrabassada voten en contra de l'alberg juvenil

902 persones de les 927 que van participar en la darrera consulta realitzada per la plataforma Pro-Llevant van votar 'no'

Imatge de la consulta realitzad a la Vall de l'Arrabassada.

Veïns de la Vall de l'Arrabassada voten en contra de l'alberg juvenilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Pro-Llevant va organitzar ahir dissabte la quarta i darrera consulta sobre el projecte de conversió de la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona en un alberg juvenil. En aquesta ocasió, es va organitzar al parc de l'Arrabassada i fins a 927 veïns de la Vall de l'Arrabassada es van apropar per participar en la votació. El resultat va ser contundent: 902 vots en contra, 17 a favor i 8 nuls.

Per una altra banda, i com ha sigut habitual en les diferents consultes que s'han realitzat, els votants també van haver de contestar en què volen que es converteixi la Ciutat de Repòs. L'opció més votada va ser la d'equipaments esportius (56,5%), seguida de centres de salut (26,3%) i centres educatius (8,3%).

Segons expliquen des de la plataforma Pro-Llevant comenten que després de les 4 consultes fetes als diferents barris i urbanitzacions de Llevant, s'han comptabilitzat un total de 2.003 vots en contra del projecte de l'alberg juvenil i 55 a favor de la seva execució. «El 97,32% dels veïns consultats han dit que no volem un alberg. Es tracta d'un resultat democràtic que representa una amplíssima majoria i per això se'ns ha d'escoltar», manifesten.

Imatge de la consulta realitzada a la Vall de l'Arrabassada.

Veïns de la Vall de l'Arrabassada voten en contra de l'alberg juvenilCedida

tracking