Diari Més

Seguretat

Surt a licitació la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta

La presentació d'ofertes finalitza el 27 de gener

Imatge d'una càmera de seguretat.

Salamanca: Detenen a un home que va instal·lar càmeres pel carrer per a gravar a menors mentre orinavenPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha obert la licitació per instal·lar i posar en marxa 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta, concretant els punts on aniran situades i l'abast que tindran. La instal·lació també comportarà el subministrament del servei, la configuració i implantació de tots els sistemes necessaris per al seu funcionament com la gravació, la gestió i l'analítica de la videovigilància en xarxa amb la Guàrdia Urbana. Un cop en marxa, aquest contracte també compta amb el manteniment dels equips, així com l'adequació permanent a la normativa vigent en cada moment.

Segons la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, «ens hem fixat com a objectiu millorar la seguretat i donar una resposta a les reivindicacions dels veïns de la Part Alta i millorar així la seva sensació de seguretat» i apunta «tanmateix el seu efecte dissuasiu ens permetrà per una banda reduir els fets delictius i actes vandàlics al nostre patrimoni històric i alhora ens facilitarà la investigació per determinar l'autoria dels fets en cas que succeeixin».

Amb aquest contracte el consistori «es pretén obtenir una solució complerta mitjançant tant el subministrament, com la implantació i manteniment, que ha de permetre el desplegament barri per barri, a tota la ciutat».

El contracte que es divideix en dos lots i té un import de 149.919 euros i amb una durada del contracte de 3 anys i 4 mesos. La presentació d'ofertes finalitza el 27 de gener.

tracking