Diari Més

Formació

Més de trenta joves participen en el Programa de Formació Dual de Tarragona Impulsa

Combinen la formació i l'experiència professional amb la col·laboració d'empreses del territori

Una de les activitats de l'especialitat d'Activitats físiques i esportives.

Més de trenta joves participen en el Programa de Formació Dual de Tarragona ImpulsaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 37 joves d'entre 16 i 29 anys en situació d'atur s'han inscrit al Programa de Formació Ocupacional (PFO) Dual, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, a través de Tarragona Impulsa.

Aquesta edició es va iniciar el passat mes de desembre i compta amb la col·laboració de 27 empreses del territori. S'ofereixen tres especialitats formatives: Bar-restaurant i cuina, en la qual s'han inscrit 17 joves; Activitats físiques i esportives, en la qual s'han apuntat 12 joves; i Energies renovables, on estan participant 8 joves. Les tres especialitats ofereixen formació en el sector, dotze mesos de contracte, un suport de tutoria, orientació professional i suport a la inserció.

«Aquest programa és una molt bona eina per ajudar als joves a reincorporar-se al sistema educatiu i, a la vegada, accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d'assolir una ocupació qualificada», ha manifestat el conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño.

tracking