Diari Més

La Cavalcada de Reis de Bonavista tindrà una zona sense soroll per a nens amb autisme

La zona sense soroll estarà situada a la cantonada del carrer vint-i-sis amb el carrer dos i la meitat del mateix carrer dos

Imatge d'arxiu d'una Cavalcada de Reis Mags.

La Cavalcada de Reis de Bonavista tindrà una zona sense soroll per a nens amb autismeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cavalcada de Reis a Bonavista comptarà amb una zona sense soroll pels nens i nenes amb autisme i persones amb diversitat funcional, perquè ho puguin gaudir de la mateixa forma. La zona sense soroll estarà situada a la cantonada del carrer vint-i-sis amb el carrer dos i la meitat del mateix carrer dos.

De fet, l'esdeveniment, recolzat per diferents entitats del barri, s'iniciarà a les 17:30 h del C/28 i continuarà pels carrers del barri: C/Camí Partió, C/22, C/15, C/26, C/2, C/21, C/11, C/22 amb la final arribada a la Plaça de la Constitució al voltant de les 19:15h.

D'altra banda, a partir de les 19:30 h, per tercer any consecutiu es realitzarà el «Campament Reial» on els Reis Mags d'Orient i els patges s'instal·laran al Pati Exterior de l'Església Santa Maria Assumpta per visitar i fer-se fotos amb els nens i nenes del barri. A més de poder parlar amb ells, també podran rebre el seu regal, enviant un correu prèviament aaavvdebonavista@gmail.com.

tracking