Diari Més

Vandalisme

Fan pintades a la nova zona lúdica i esportiva de Sant Salvador

L'espai es va inaugurar el passat divendres

Els veïns demanen col·laboració per mantenir la zona neta.

Fan pintades a la nova zona lúdica i esportiva de Sant SalvadorAv. Sant Salvador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar la nit de dissabte a diumenge dos menors per fer pintades a la nova zona lúdica i esportiva de Sant Salvador, segons va informar l'associació de veïns (AV) del barri. Aquest fet es va produir poc després que l'Ajuntament inaugurés un espai llargament reclamat pels residents. «Si us plau, ens ha costat molt aconseguir aquest parc, cuideu-lo i manteniu-lo net!!», demanava l'AV a través de les seves xarxes socials.

No obstant això, aquesta no va ser l'única polèmica que va embrutar el cap de setmana de la inauguració. Una veïna de l'entorn va denunciar a través de les xarxes socials que, superada la mitjanit, hi havia un grup de joves jugant a futbol «cridant i donant pilotades», cosa que dificultava el descans dels ciutadans. «No em vull ni imaginar com serà això a l'estiu, amb les finestres obertes!», lamentava aquesta usuària.

Per evitar que aquests actes es repeteixin, diversos internautes van proposar solucions a les xarxes. Entre altres idees, es va comentar la possibilitat de permetre als grafiters pintar un mural, com es va fer al Serrallo, tancar el parc a la nit o instal·lar càmeres de videovigilància. Això sí, tots coincidien en demanar una cosa: respecte i col·laboració per part de tots els veïns per cuidar l'espai.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va inaugurar divendres la zona lúdica i esportiva de Sant Salvador, una obra que ha suposat una inversió de 471.901,62 euros i que ha estat subvencionada pel programa d'inversions del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Ubicat entre l'avinguda de Sant Salvador i els carrers del Planot i de les Franqueses del Codony, l'espai compta amb una pista multiesportiva, un skatepark i un tiktokòdrom, ideat perquè es puguin fer gravacions per TikTok.

tracking