Diari Més

Loteria

Carmina Peña: «Bonavista és un barri de treballadors, está repartit entre els meus clients i molts marxants del mercadet»

La propietària de la Panadería Peña fa 30 anys que ven el número 38.454 entre els seus clients

Imatge de

El sorteig de nadal reparteix 7.200.000 € a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Per això m'ha tocat, per repartir tant», diu Carmina Peña, propietària de la Panadería Peña, del carrer Vint-i-u de Bonavista, on també s'ha repartit el número 38.454, el cinquè premi venut a l'administració de loteries La Fortuna de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Peña assegura que ha venut entre 10.000 i 12.000 euros del mateix número, el qual compra des de fa 30 anys. «Vaig començar a vendre'l al juliol i cada setmana venia molts», diu. Ella, tot i que tenia quatre números, però només es va quedar amb un dècim: «Li vaig vendre un dels meus a una noia que va perdre el seu, li vaig canviar un altre a un gitano que ven llibres al mercadet i l'altre el vaig vendre al bar colombià que hi ha al davant», explica Peña. «Estic molt contenta perquè aquest és un barri de treballadors i l'he venut entre tots els meus clients. Molts gitanos del barri també el tenen, molts venendors del mercat. Cert que només són 6.000 euros per dècim, però la gent necessita els diners. El meu fill també duia un número, però la meva filla no es va quedar cap», afegeix la propietària de la Panadería Peña. Assegura que, amb els diners del premi, es comprarà nevera, li donarà 3.000 euros a la seva filla i «batejarem el meu net, que encara no l'hem pogut batejar».

Isabel Peña és una de les clientes a qui la sort ha premiat. Només havia adquirit dos dècims de loteria, ambdós a la Panadería Peña, i han resultat ser els afortunats. L'anunci, però, no l'ha viscut en directe. Ha estat quan ha tornat de comprar que la cara exultant del seu marit li estava dient que li anava a donar una bona notícia.

En total, Peña s'embutxacarà 12.000 euros que aprofitarà per pagar «tres o quatre cosetes que tinc pendents» i passar «un Nadal millor». «Em gastaré els diners en un sofà. L'actual estava trencat i, així, ja ens podrem asseure i estar còmodes», comenta.

Així mateix, se sent molt feliç pels seus veïns de Bonavista. «És un barri treballador, amb molta gent aturada. Això traurà molta gent d'un compromís».

La sort també ha esquitxat el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Alfonso López. Va adquirir diversos dècims en establiments de Bonavista perquè li agrada fomentar «la compra de proximitat» i el que va escollir a la Panadería Peña ha estat el guanyador. «M'alegra molt que aquest premi hagi estat tan repartit pel barri. Aquí viuen molts treballadors i els alegrarà les festes de Nadal», afirma.

tracking