Diari Més

Equipaments

Inverteixen 7.000 euros en la renovació dels lavabos de la llar municipal de Riuclar-Icomar

És una de les nombroses actuacions de millora que s'estan fent a totes les llars de la ciutat

Interior de la llar

Inverteixen 7.000 euros en la renovació dels lavabos de la llar municipal de Riuclar-IcomarAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana han començat les obres de reforma integral dels lavabos de la llar municipal de gent gran de Riuclar-Icomar, les quals permetran renovar-los i adaptar-los per a persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d'una actuació reclamada, des de fa força anys, pels usuaris d'aquesta llar que ara es fa realitat amb uns treballs que suposen una inversió de 7.000 euros per part de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST).

«L'adaptació dels lavabos és una actuació imprescindible, ja que permet que les persones amb mobilitat reduïda que necessiten caminadors i cadires de rodes puguin passar més temps a la llar sense veure's obligades a marxar per poder anar al servei», ha apuntat la consellera de Gent Gran, Maria José López. Tambéha avançat que els pròxims treballs tindran lloc a la llar de La Floresta, on també es renovaran i s'adaptaran els lavabos.

En els darrers tres anys s'han realitzat nombroses actuacions de millora a les catorze llars municipals de gent gran de la ciutat amb la finalitat que les instal·lacions estiguin en bones condicions. Entre altres treballs, s'han substituït terres, portes finestres, reixes i vidres; s'han reparat sostres, aires condicionats i parets; s'han millorat instal·lacions elèctriques, instal·lat noves alarmes i televisions; i substituït escalfadors elèctrics i diferents electrodomèstics. Totes aquestes actuacions son una realitat gràcies a la recuperació, després de força anys, d'una partida pressupostària destinada exclusivament a les llars municipals de gent gran.

tracking