Diari Més

Tarragona torna a llençar el «PackPMET» per a regalar esport i salut aquest Nadal

El pack inclou cinc sessions esportives a les instal·lacions municipals, obsequis i un descompte del 30% per a nous abonaments

Imatge del «PackPMET».

Tarragona torna a llençar el «PackPMET» per animar a regalar esport i salut aquest NadalAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d'avui, divendres9 de desembre, i finsal pròxim dia 5 de gener, Tarragona Esports torna a llençar el «PackPMET», unpackque té l'objectiu d'animar a la ciutadania a regalar esport i salut durant les festes de Nadal.

El PackPMET,que es llença per segon any consecutiu, inclou una targeta que permet accedir en 5 ocasions a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals pergaudir de la piscinai zones d'aigua, el gimnàside les sessions d'activitats dirigides.

A més a més,elpacktambé inclou un descompte del 30% en la primera quota de qualsevol nou abonament i diversos obsequis: un cadenat pensat per utilitzara les taquilles de les instal·lacions, una ampolla reutilitzable i una bossa tote-bag.

«Aquesta és una de les nombroses accions que posem en marxa des de Tarragona Esports amb l'objectiu de promoure la pràctica esportiva entre la ciutadania. Regalar esportés regalar salut», ha manifestat la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Maria José López, queha apuntat que les festes de Nadal i l'inici del nou any «són moments de retrobaments amb persones properesi estimades i, alhora, de plantejar-senous ibons propòsits».

El «PackPMET»es pot adquirir en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Per gaudir del regal,només cal activar la targeta a partir del dia2 de gener, tambéen qualsevol delssiscomplexos esportiusmunicipals.

tracking