Diari Més

Equipaments

Les obres de les pistes esportives de Ponent i de SPiSP, a punt per licitar-se

L'Ajuntament encarregarà la construcció de dos espais que permetran practicar futbol i bàsquet

Plànol dels diferents espais del futur parc multiesportiu de Ponent de Tarragona.

Les obres de les pistes esportives de Ponent i de SPiSP, a punt per licitar-se

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres per generar unes pistes esportives a Sant Pere i Sant Pau i un parc multiesportiu a Ponent estan a punt de sortir a concurs públic. Els dos projectes, que ja compten amb finançament, buscaran empresa adjudicatària per tal de fer-se realitat i donar als veïns dels corresponents barris un nou espai per a la pràctica de futbol, bàsquet i altres disciplines esportives, al mateix temps que serviran com a punt de trobada i de repòs.

Pel que fa a les pistes de Sant Pere i Sant Pau, s'ubicaran al nord-est del barri, a la zona entre l'aparcament de camions i el Centre d'Atenció Primària. Aquesta intervenció, que respon a una demanda veïnal, atorgarà al nucli urbà les primeres pistes esportives a l'aire lliure. Una serà de futbol sala i, l'altra, de bàsquet. L'espai també comptarà amb una petita rambla envoltada d'arbres per generar ombra, bancs per descansar, una font i il·luminació LED.

D'altra banda, el parc multiesportiu de Ponent, que es trobarà a la zona d'entre l'Albada i Parc Riuclar, contempla la incorporació de diferents equipaments a la parcel·la ubicada entre el carrer Mas de Sevil i el passeig de Mil·les Dalmau. Aquest parc inclourà una pista poliesportiva, on es podran practicar bàsquet, futbol i altres esports, una pista de patinatge i una de petanca, un circuit de salut i una zona per jugar a escacs. A més a més, el consistori incorporarà vegetació per fer més amable i natural l'espai. Avui dia, l'àrea on s'ubicarà l'equipament compta únicament amb una minipista per practicar futbol sala i bàsquet. La parcel·la on es construirà ocupa una superfície de 6.552 metres quadrats, 1.224 dels quals seran per a la pista poliesportiva i la de patinatge. Una vegada comencin les obres d'aquest projecte, el termini d'execució estimat és de cinc mesos.

tracking