Diari Més

La Rambla Nova de Tarragona acollirà aquest dissabte l'espectacle 'Un Nadal Bestial'

La música i la dansa, de la mà del talent local, ompliran la resta de la programació

Imatge de l'escenari de l'Amic Invisible de l'any passat a la Rambla Nova de Tarragona.

La Rambla Nova de Tarragona acollirà aquest dissabte l'espectacle 'Un Nadal Bestial'Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana es posa en marxa la programació de l'escenari de l'Amic Invisible, una de les grans accions de dinamització proposades per la conselleria de Comerç d'aquest Nadal i ho farà amb l'espectacle inaugural Un Nadal Bestial.

El conseller de Comerç, Dídac Nadal, ha apuntat que «com ja vam aconseguir l'any passat, volem que l'escenari de l'Amic Invisible es converteixi en un punt neuràlgic de les festes nadalenques de la ciutat, un espai on conflueixi la cultura, el compromís social i el comerç» i ha recordat que per aquest motiu «tant l'escenari com la caseta estan oberts a qualsevol iniciativa local que comparteixi la filosofia d'aquest espai».

Aquesta proposta ve de la mà de l'Associació Revolución Pata que, amb la col·laboració de Comerç i amb la participació de la cantant Gisela, faran una festassa aquest mateix dissabte a partir de les 18.30h, a l'entorn de la tinença respectuosa de mascotes a les llars. Durant l'acte també hi haurà actuacions del músic i tenor Agustí Roma i de l'Estudi de Dansa Montserrat, així com el sorteig d'una panera, entre d'altres accions.

Per l'escenari però, també hi passaran moltes més coses i moltes més persones, artistes i talent local, tant aquest dissabte com diumenge, com el cap de setmana vinent, 17 i 18 de desembre. A més, es realizarà un karaoke popular de la mà de Josep Ferrer i Esther Soto; el Último Vinilo i actuacions d'alumnes de les escoles de la ciutat com La Martina Kids; Rambla Music; Bill's English o el Cor Àncora i el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.

tracking