Diari Més

Entitat

Todos En Azul inaugurarà la seva nova seu amb una festa popular a Torreforta

El local també funcionarà com a espai de lleure per a infants amb autisme i de suport a les famílies de l'entitat

La festa començarà a les

Todos En Azul inaugurarà aquest diumenge la seva nova seu amb una festa popular a TorrefortaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Todos En Azul inaugurarà el proper diumenge 11 de desembre, a partir de les 11 del matí, la seva seu social situada al número 21 del carrer Falset, a Torreforta. Per celebrar-ho ha preparat una festa popular al carrer amb jocs adaptats, inflables, espectacles de màgia i de bombolles i amb coca i xocolata per a tothom.

El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, s'ha mostrat satisfet de la feina feta fins ara. «Vam començar ara fa quatre anys aquí mateix, a Torreforta, amb el projecte de distribució de pictogrames pel barri i per la ciutat, i després s'hi van afegir el Vendrell, Creixell, Salou,... Durant aquest temps hem consolidat un casal d'autisme d'estiu 100% adaptat i estem treballant per fer realitat el somni d'un casal permanent. I avui inaugurem la nostra primera seu que també es convertirà en el primer centre de suport a les persones amb TEA», ha afegit.

A partir de gener, gràcies a un acord entre l'entitat tarragonina i la Cooperativa Combinats, el local també funcionarà com a espai de lleure per a infants amb autisme i com a centre d'acompanyament a les famílies. S'oferiran activitats de lleure per a infants a les tardes, formacions i un servei d'acompanyament a les famílies d'aquests infants on hi hagi resolució de dubtes. En una segona fase s'incorporaran serveis terapèutics i un espai de respir en caps de setmana i, coincidint amb les vacances d'estiu, s'organitzaran colònies i activitats vinculades al casal d'autisme d'estiu.

L'associació Todos En Azul actualment dona suport a prop de 200 famílies amb autisme.

tracking