Diari Més

El Corte Inglés porta a Tarragona un espectacle de dansa urbana dels Brodas Bros

L'espectacle tindrà lloc aquest divendres, a les 18.30 i a les 19.30 h, a la rambla del President Lluís Companys

Imatge del grup de dansa urbana Brodas Bros.

El Corte Inglés porta a Tarragona un espectacle de dansa urbana dels Brodas BrosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana Brodas Bros, oferirà aquest divendres l'espectacle «Exèrcit de la llum” a la rambla del President Lluís Companys, just davant d'El Corte Inglés amb motiu de les festes de Nadal.

Es tracta d'un espectacle ple de llum que consta d'un vestuari dissenyat i programat al ritme de la música, sincronitzat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen a aquesta companyia.

Els Brodas Bros van néixer a Barcelona el 2006. Des d'aleshores han recorregut un llarg i exitós camí que els ha portat a guanyar el campionat del món de Street Dance SDK i a col·laborar amb noms tan prestigiosos com el Tricicle o el Cirque du Soleil.

El divendres 9 de desembre faran arribar la llum i la dansa futurista i robòtica al Cortylandia d'El Corte Inglés de Tarragona amb el seu «Exèrcit de la llum», un espectacle gratuït, i per a tota la família, que es podrà veure en dos passis, a les 18.30 i a les 19.30 h.

L'actuació dels Brodas Bros s'inclou dins del programa d'activitats de Nadal que ofereix El Corte Inglés a Tarragona. Els dies 10, 17 i 18 de desembre continuaran els espectacles d'animació infantil amb màgia, globoflèxia i jocs interactius de 17.30 a 20.30h. I fins al 5 de gener de 2023 es podrà veure l'atracció infantil de Cortylandia.

tracking