Diari Més

Habitatge

Sis immobles de Tarragona oferts per la Generalitat encara estan disponibles

Els immobles d'herències intestades disponibles estan situats a la Bisbal de Falset, Bot, Tortosa i tres a Valls

Imatge d'un dels habitatges unifamiliars que subhasta la Generalitat.

Sis immobles de Tarragona oferts per la Generalitat encara estan disponiblesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha obtingut 1,2 milions d'euros de la subhasta de dotze immobles obtinguts a través d'herències intestades. Segons ha detallat el Govern, els recursos aconseguits es destinaran a polítiques socials i d'habitatge. Tanmateix, han quedat pendents de vendre 23 immobles, entre cases, pàrquings, locals i solars distribuïts per tot Catalunya, sis d'ells a Tarragona que seguiran en oferta pública.

La subhasta es va celebrar al districte administratiu de la Zona Franca a Barcelona i ha rebut un total de 42 ofertes. Segons el Departament d'Economia, la Generalitat pot heretar de persones que moren sense hereus testamentaris i no tenen parents per consanguinitat, cònjuges vidus o convivents en parella estable.

Els immobles de Tarragona encara disponibles són sis.El primer està situat alc. Eres, 21, la Bisbal de Falset(click a l'enllaç per a més informació i veure fotografies).Es tracta d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres, de 2 plantes sobre rasant i 1 planta sota rasant. La planta soterrani està destinada a magatzem, no es pot considerar habitable per tenir una alçada interior inferior a 1,5 m, i dona accés al jardí posterior.

El segon està situat alc. Gandesa, 16, Bot.La tipologia edificatòria correspon a un habitatge unifamiliar entre mitgeres de dos plantes sobre rasant mes golfes, de qualitat molt baixa. Edificació de l'any 1900, amb estructura horitzontal de bigues de fusta i vertical de murs de càrrega, coberta inclinada amb teula ceràmica i façana arrebossada i pintada.

El tercer està situat alc. Mossèn Manyà, 10, plaça d'aparcament núm. 59a, pl. Baixa, Tortosa.La tipologia edificatòria correspon a un edifici d'habitatges entre mitgeres de PB+5 plantes sobre rasant i una planta sota rasant, de qualitat mitjana, on la planta soterrani i part de la planta baixa estan destinades a aparcament. L'altra part de la planta baixa està destinada a local comercial i la resta de plantes destinades a habitatges.

El quart està situat alc. d'En Bosc, 39 (abans 41 segons registre) Valls.La tipologia edificatòria correspon a un habitatge unifamiliar entre mitgeres de PB+4 plantes sobre rasant, de qualitat molt baixa, comunicades entre si per una escala interior, construït sobre un solar de 44 m2 de forma sensiblement rectangular.

El cinquè està situat a laplaça del Portal Nou, 10 (abans número 2 segons registre) Valls.La tipologia edificatòria correspon a un habitatge unifamiliar entre mitgeres de PB+4 plantes sobre rasant, de qualitat molt baixa, comunicades entre si per una escala interior, construïda sobre un solar de 54 m2 de forma sensiblement rectangular.

I, finalment, el sisé està situat alc. Pouet, 15, Valls.La tipologia edificatòria correspon a un habitatge unifamiliar entre mitgeres de PB+3 plantes sobre rasant, de qualitat molt baixa, comunicades entre si per una escala interior, construïda sobre un solar de forma sensiblement rectangular. Edificació aproximadament de l'any 1900 amb estructura horitzontal de bigues de fusta i vertical de murs de càrrega, coberta inclinada amb teula ceràmica i façana arrebossada i pintada.

tracking