Diari Més

Política

El PSC insta al govern de Tarragona a demanar ajudes per modernitzar les instal·lacions esportives

Berni Álvarez insta a la URV i a la Generalitat a implantar el grau d'INEF a la ciutat

Pla obert de la piscina dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, amb operaris treballant i els saltadors en primer terme. Imatge del 14 de juny del 2018

Anella Mediterrània, atletisme, treball, velòdrom, piscina, Jocs Mediterranis, Tarragona 2018, obra, recinteACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana, el Consejo Superior de Deportes (CSD) va obrir una convocatòria d'ajudes per valor de 27,5 milions d'euros per a la modernització d'instal·lacions esportives, pel que fa a eficiència energètica, inclusió i sostenibilitat. Per aquest motiu, el conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, ha instat al govern municipal a adherir-se a aquesta línia d'ajudes. «És el moment d'apostar definitivament pel turisme esportiu. Tarragona no pot perdre l'oportunitat de convertir-se en una ciutat atractiva per acollir esdeveniments internacionals d'alt nivell», ha explicat Álvarez.

El conseller socialista afirma que «aquestes ajudes servirien per modernitzar les instal·lacions municipals a la resta de barris». El PSC explica que dintre d'aquesta convocatòria, també hi ha una partida destinada a entitats privades i també per a universitats: «Aprofitant la línia de subvencions, podria ser el moment perfecte per començar també les converses entre la URV i la Generalitat perquè la nostra universitat tingui el grau d'INEF».

tracking