Diari Més

Parc Central compta amb el tió més gran de Tarragona

Les activitats nadalenques es complementaran amb la visita del Pare Noel i el Patge Reial

El tió es troba al passadís central de la planta 0.

Parc Central compta amb el tió més gran de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Parc Central acull un tió gegant que amenitzarà les tardes dels divendres i dissabtes 9, 10, 16, 17 i 23 de desembre i del dijous, 22 de desembre, de 17.30 a 20.30 h. El tió, que fa 5 m de llargada i 2 m d'alt, ha decidit instal·lar-se al passadís central de la planta 0. Allà, esperarà la visita dels més petits, acompanyat d'un amic. Aquest relatarà la història del tió i s'encarregarà de conduir l'activitat perquè els grups que s'apropin el cantin i el facin cagar.

El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, assegura que aquesta «és una iniciativa molt entranyable» que permet apropar als visitants del centre les festes i la cultura local i mantenir viva la tradició de generació en generació. «Volem que tothom pugui gaudir de la màgia d'aquesta època de l'any i que el tió gegant esdevingui el tió de totes les famílies que ens visiten», admet Lambea.

El Pare Noel també farà parada al complex tots els divendres i dissabtes del 2 al 24 de gener. Acompanyat dels seus ajudants, també estarà present durant tota la setmana del 5 de desembre, coincidint amb el Pont de la Puríssima, i la setmana del 19 de desembre. Després de Nadal, serà el Patge Reial l'encarregat de recollir els desitjos de les famílies.

La campanya comptarà també amb animació i una ludoteca infantil que permetrà als més petits divertir-se mentre els adults realitzen les seves compres.

Ornamentació 100% sostenible

Per segon any i seguint el seu pla de política sostenible, el centre comercial ha creat un ambient càlid i acollidor protagonitzat per una trentena d'arbres naturals i plantes de temporada amb una ornamentació lliure de plàstics.Un cop finalitzades les festes, la vegetació serà reciclada.

tracking