Diari Més

Educació

L'IMET reconeix les tasques de sis centres educatius de Tarragona

Es van premiar projectes que promoguin valors com la cohesió social

L'entrega de premis es va celebrar a l'Institut Vidal i Barraquer.

L'IMET reconeix les tasques de sis centres educatius de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llar d'infants municipal de Sant Pere i Sant Pau; les escoles Saavedra, Pax i el Miracle, el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael i l'Institut Escola Mediterrani van ser guardonats ahir en els XI Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana pels seus projectes formatius.

Els reconeixements, organitzats per la conselleria d'Educació, estan dotats amb 1.200 euros. A més, tots els centres participants en la convocatòria reben un ajut de 300 euros per recuperar el cost dels materials utilitzats. En aquesta edició, s'han presentat 19 centres i 23 experiències. Un dels principals objectius dels Premis IMET és promoure la creació d'activitats educatives i socioeducatives encaminades a cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura i les arts i el coneixement del patrimoni històric.

Aquestes actuacions, a més del seu valor específic, poden ser font d'inspiració i de reflexió per a altres centres, personal educador i equips docents. La directora tècnica de l'IMET, Clàudia Aznar, va manifestar que els premis «reconeixen i donen a conèixer els projectes i les experiències educatives de la comunitat».

«Tarragona compta amb grans professionals de l'educació i una comunitat educativa molt compromesa formada per professorat, alumnat, mares i pares i personal no docent», va concloure Aznar.

tracking