Diari Més

Un vaixell connectarà Palma amb Tarragona pel pont del desembre

És un trajecte únic impulsat per Trasmed, LogiTravel i Port Aventura per apropar els atractius del territori especialment al públic familiar

La capitana del ferry amb els personatges de Port Aventura.

Un vaixell connectarà Palma amb Tarragona pel pont del desembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vaixell de Trasmed connectarà Palma de Mallorca amb el Port de Tarragona el pròxim 3 de desembre. Aquest trajecte ha sorgit fruit de la col·laboració entre la naviliera, l'agència online de viatges LogiTravel i Port Aventura i té com a objectiu apropar al públic balear, especialment al familiar, els atractius del territori coincidint amb el pont del desembre. Així doncs, s'ofereix la possibilitat de visitar Port Aventura i altres ofertes de cultura i oci.

Tot i que de moment només està prevista una única sortida per al 3 de desembre, els organitzadors d'aquest paquet turístic no descarten la possibilitat de repetir el trajecte en funció de l'acceptació i èxit per part del públic. El vaixell salparà a les 9 del matí des de Palma de Mallorca i atracarà en aigües del port tarragoní al voltant de les 3 de la tarda. Durant la travessia, de sis hores, el vaixell estarà tematitzat i, els i les turistes estaran acompanyats pels personatges més populars de Port Aventura a més de gaudir d'un ambient nadalenc a bord i degustar una important oferta gastronòmica. El trajecte marítim té un cost de 150 euros i ofereix la possibilitat de viatjar a dos adults, dos infants i un vehicle. La tornada es farà des del Port de Barcelona.

Aquesta proposta promou la desestacionalització del turisme de la Costa Daurada i exemplifica no només les sinergies entre tres grans companyies dels sectors turístic i de transport, sinó també els vincles entre el Port de Tarragona i un dels agents destacats del territori com és Port Aventura.

tracking