Diari Més

Les pel·lícules guanyadores dels festivals de Cannes, Locarno i San Sebastián, al REC

L'edició d'enguany se celebrarà del 30 de novembre al 7 de desembre

Una imatge del llargmetratge 'Triangle of a sadness'.

Les pel·lícules guanyadores dels festivals de Cannes, Locarno i San Sebastián, al RECCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival REC 2022, que es durà a terme del 30 de novembre al 7 de desembre, projectarà lespel·lícules guanyadores dels festivals de Cannes, Locarno i San Sebastián.

El Teatre Metropol acollirà la projecció de Triangle of a sadness, guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes i que signa Ruben Östlund, qui s'ha alçat com un dels directors de culte de l'edició d'enguany del Festival, ja que el públic també podrà gaudir de la seva opera prima, The guitar mongoloid.Triangle of a sadnessofereix una mirada única sobre el món de l'ostentació, que equipara un creuer de luxe amb les principals tragèdies de naufragis a alta mar.

Un altre dels plats forts de les projeccions especials del Festival és Regra 34, una producció de Brasil i que s'ha alçat com a Millor Pel·lícula al Festival de Locarno. Aquesta tracta sobreuna estudiant de Dret que fa de la denúncia dels casos de violència de gènere la seva bandera, mentre que els seus desitjos personals la condueixen a un món de violència i erotisme sadomasoquista.

Per últim, també es podrà veure la Millor Pel·lícula a San Sebastián amb la Concha de Oro, Los reyes del mundo. El llargmetratge se situa a Medellín, on un grup de nois que viuen al carrer inicien un viatge a la recerca de la terra promesa, en una producció que tracta sobre l'herència familiar o l'amistat. Amb aquesta producció, la directora colombiana Laura Mora Ortega retorna al Festival amb la seva segona pel·lícula, que la seva òpera prima, Matar a Jesús, després que guanyés el Premi del Públic en l'edició de 2017 del Festival REC.

A més del Teatre Metropol, espai central de les activitats, el Festival REC 2022 també es viurà al Teatre Tarragona, on es celebrarà l'acte inaugural el 30 de novembre, i al Teatret del Serrallo, que acollirà les Sessions Vermut. El Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i el Col·legi d'Arquitectes s'estrenen enguany com a nous espais REC i acolliran les diverses jornades de la secció d'indústria.

tracking