Diari Més

Economia

La Diputació de Tarragona aprova els pressupostos per al 2023, xifrats en 189 MEUR

Durantr la sessió Quim Nin ha fet oficial la seva renúncia per fer-se càrrec de noves responsabilitats a la Generalitat

Un instant de la sessió plenària.

La Diputació de Tarragona aprova els pressupostos per al 2023, xifrats en 189 MEURCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Diputació de Tarragona d'aquest divendres 25 de novembre ha aprovat per unanimitat els pressupostos de la Corporació per al 2023, xifrats en 189 milions d'euros. Els comptes, que es van presentar aquest dimecres, són els darrers del present mandat de la Diputació (2019-2023) i s'enfoquen a la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental al conjunt de Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Durant la sessió plenària ha tingut lloc la lectura del manifest amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que se celebra cada 25 de novembre.

D'altra banda, el vicepresident, diputat d'Hisenda i portaveu del grup polític Junts, Quim Nin, ha fet oficial la seva renúncia per fer-se càrrec de noves responsabilitats al Govern de la Generalitat. Durant la seva intervenció, Nin ha expressat el seu agraïment per la feina, l'acompanyament i el respecte mostrat per tots els grups polítics i pel conjunt de l'equip humà de la Diputació, així com per la tasca continuada en favor de la ciutadania de la demarcació. Per la seva banda, la presidenta, Noemí Llauradó, i els portaveus de tots els grups de la corporació han agraït a Nin la feina, la implicació i la capacitat de consens i diàleg durant tot el temps que ha format part de l'equip de govern de la Diputació de Tarragona.

A la sessió plenària d'aquest divendres, i en el marc de la recent commemoració del Dia Internacional del Dret a Morir Dignament, també s'ha llegit la declaració institucional en suport del dret a morir dignament, per la qual la Diputació es compromet a treballar per oferir recursos formatius als ens locals sobre els drets de la ciutadania al final de la vida i el benefici de fer el Document de Voluntats Anticipades (DVA).

tracking