Diari Més

Tarragona tornarà a celebrar el Cap d'Any infantil i Bonavista tindrà un circ per Nadal

La regidoria de Comerç juntament amb els comerciants ha programat música i espectacles per portar l'esperit nadalenc a la ciutat

S'han programat més de 40 actuacions al carrer amb grups i entitats molt diversos.

Tarragona tornarà a celebrar el Cap d'Any infantil i Bonavista tindrà un circ per NadalAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de l'encesa de llums d'aquest divendres a Tarragona donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca de la conselleria de Comerç i totes les activitats de Mercats i que s'allargaran fins la primera setmana de gener.

Des de les 17.30h la Rambla Nova acollirà una gran festa a l'entorn de l'arbre de Nadal, amb tallers infantils de temàtica nadalenca i que clourà amb l'encesa de llums a les 19 hores. L'espectacle estarà inspirat en el conte de Nadal de Charles Dickens i seguidament, a les 19.30h s'encendrà l'arbre i la decoració nadalenca del Mercat Central.

Enguany, la Fira de Nadal acollirà un any més l'escenari de l'amic invisible queestarà a disposició dels artistes locals, escoles de la ciutat o entitats que es vulguin donar a conèixer.A l'escenari hi pujaran la cantant Gisela, l'entitat Revolución Pata que el dia 10 de desembre oferirà una acció xerrada sobre la tinença responsable d'animals domèstics;el grup tarragoní El último vinilo, el dia 18; oJosep Ferrer i Ester Soto que faran un karaoke delirant.Altres grups tarragonins com la Stromboli Jazz Band i la Txaranga Tocabemolls, també hi actuaran.

Enguany també hi haurà la Fira d'Artesania que s'instal·larà del2 de desembre al 6 de gener ala Ramba Nova, des del carrer Unió fins al carrer Adrià. A més, la Via T instal·larà a la plaça Verdaguer atraccions per als més petits i al darrer tram de la Rambla s'hi afegirà un estand de realitat virtual per als adolescents iactivitats relacionades amb un escape room.

També hi hauràmés de 40 actuacions al carrer amb grups molt diversos i entitats i escoles de música de la ciutat. Així mateix per 5è any es repeteix el concurs d'aparadors del 12 al 27 de desembre, amb premis de 500, 200 i 100 euros i un jurat professional extern. També hi haurà el vot popular i els guanyadors se sabran el 2 de gener de 2023.

Del 22 al 24 de desembre, un grup de ballarins acompanyaran al Pare Noel pels comerços de la ciutat, per portar música i alegria fins a l'interior dels establiments.

Una altra de les activitats que es repetiran és la celebració del Cap d'Any infantil el31 de desembre a laplaça del Mercat.La conselleria de Comerç i l'empresa de Mercats tornaran a organitzar una gran festa infantil l'últim dia de l'any pel matí, perquè els nens i nenes puguin ser els primers en acomiadar l'any, des de la plaça Corsini.

Finalment, una altra de les novetats d'aquest any és que hi haurà un circ que s'instal·larà a Bonavista.Del 2 a l'11 de desembre, el circ familiar CirColibrí oferirà el seu espectacle durant tota la setmana.

tracking