Diari Més

Municipal

El centre cívic de Bonavista acollirà el primer taller participatiu del POUM

Després la iniciativa continuarà al barri de Torreforta, Campclar, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau

El Palau de Congressos de Tarragona va acollir la jornada inicial del procés participatiu del POUM.

«El POUM determinarà el creixement de la ciutat de les pròximes dècades»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre cívic de Bonavista serà el primer en celebrar els Tallers Participatius del POUM aquest dijous 24 de novembre, a les 18 hores. La iniciativa està oberta a tota la ciutadania i cal inscripció prèvia. El segon dels tallers serà el 29 de novembre a Campclar, per seguir l'1 de desembre a Torreforta, el 13 de desembre a Sant Salvador i, el 15 de desembre, a Sant Pere i Sant Pau.

Des del consistori es vol informar de manera didàctica, propera i entenedora a la ciutadania dels treballs relacionats amb el POUM. Alhora volrecollir aportacions sobre els temes claus vinculats al projecte que afecten de manera específica als diversos barris de Tarragona.

També s'ha previst tallers sectorials on es tracten temes concrets. No estan oberts al públic sinó que van per invitació directa. És a dir, si per exemple s'aborda el tema de la sostenibilitat es conviden entitats relacionades amb el medi ambient.

Les persones que vulguin també podran participar a través de la plataforma participa.tarragona.cat, on es poden fer aportacions al POUM. A la mateixa plataforma de participació hi ha també una enquesta, pensada perquè la ciutadania hi digui també la seva.

Segons el conseller de Territori, Xavier Puig, «el nou POUM si es caracteritza per alguna cosa és per la voluntat d'escoltar totes les veus i que tothom, sobretot els barris sentin Tarragona seva».

La participació del nou pla urbanístic va començar el passat 8 de novembre on 350 persones van participar en la sessió inaugural del Procés Participatiu del POUM de Tarragona, celebrat a la Sala August del Palau de Congressos.

tracking