Diari Més

Solidaritat

Ja està disponible el nou calendari solidari 2023 de Down Tarragona

Es pot obtenir a la seu de l'entitat a Reus per només cinc euros

El calendari es pot adquirir a

Ja està disponible el nou calendari solidari 2023 de Down TarragonaDown Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DownTarragona ja ha tret a la venda el calendari solidari 2023. Aquest es pot adquirir per cinc euros que aniran destinatsa finançar la tasca assistencial i formativa que porta a terme l'entitat amb les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. Tots els donatius van destinats a aconseguir que aquestes persones tinguin la qualitat de vida que es mereixen, igualtat d'oportunitats laborals, i que el món aprengui a acceptar-los com a persones de ple dret que són. Aquest es pot obtenir a la seu de Down Tarragona a Reus, Manuel Hugué 1 baixos, o trucant al telèfon 977 75 65 36.

En aquesta ocasió, s'han imprès 3.500 exemplars i està il·lustrat amb fotografies fetes a l'empresa Fluor Plant Engineering SA, multinacional dedicada a l'enginyeria i consultoria al servei de la indústria i el medi ambient, ubicada al moll de Llevant del Port de Tarragona.

La fotògrafa Sònia Sánchez ha estat l'encarregada de captar les divertides i tendres imatges que il·lustren el calendari, en el que són protagonistes una quarantena de nois i noies de Down Tarragona.

tracking