Diari Més

Societat

La plaça Corsini acollirà la Fira de l'Oli Nou DOP Siurana el 25 i 26 de novembre

La recaptació del vermut de dissabte anirà íntegrament destinada al Gran Recapte d'Aliments, que coincideix amb les dates

Les parades del Mercat repartiran les butlletes del tradicional sorteig «El teu pes en oli».

La plaça Corsini acollirà la Fira de l'Oli Nou DOP Siurana el 25 i 26 de novembreDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de l'Oli DOP Siurana se celebrarà a la plaça Corsini el divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre, coincidint enguany amb el Gran Recapte d'Aliments. La cita està coorganitzada per l'Ajuntament de Tarragona, el Consell Regulador de la DOP Siurana i Unió Origen de Reus, amb la col·laboració de Mercats de Tarragona i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i SantIsidre. Durant dos dies, s'oferirà als visitants l'oli del raig, el primer de l'any.

Com és habitual, les parades del Mercat Central de Tarragona repartiran les butlletes del tradicional sorteig «El teu pes en oli» que tindrà lloc el dissabte 26 a la tarda. La Fira de l'Oli DOP Siurana de Tarragona, que enguany arriba a la 22a edició, comptarà amb un programa ampli d'activitats lúdiques i familiars, com la sessió de vermut, que es complementarà amb la recaptació de diners per al Banc dels Aliments, però també berenars per la mainada, així actuacions musicals, tallers infantils, tallers de tast d'oli, sense oblidar la tarda de dissabte a ritme de swing.

La presentació d'aquesta 22a edició ha tingut lloc al Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència del conseller de Comerç i president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal; el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran; el vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas; i el president del Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso.

Una nova edició solidària

Una edició més, i ja en van set, la Fira de l'Oli nou de Tarragona serà solidària amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. La recaptació del vermut del dissabte anirà íntegrament destinada al Banc dels Aliments. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració dels vermuts de la cooperativa de Montbrió (Montebrione) i d'Unió Origen (Or del Camp), i el suport del Gremi de Pagesos.

tracking