Diari Més

Solidaritat

El Mercat Central de Tarragona recollirà joguines per a Creu Roja

El punt s'establirà els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre de 10 a 14 hores a la plaça Corsini

Els «Jocs a Plaça» del Mercat Central estaran disponibles a Corsini per als més petits
 .

El Mercat Central de Tarragona recollirà joguines per a Creu RojaDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Tarragona participarà un any més en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut a la demarcació, que enguany celebra la seva 30a edició. Els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre de 10.00 a 14.00h la plaça Corsini acollirà un punt de recollida de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques, així com diverses activitats de caire familiar en col·laboració amb el Club Escacs Tarragona (3 de desembre), la Fundació Estela (10 de desembre), Tarragona Cooperació i el col·lectiu Tecletes Mares de Tarragona (17 de desembre).

A més, els cinc jocs tradicionals de gran format que formen part del projecte Jocs a Plaça del Mercat Central (escacs, tres en ratlla, camp de xapes, xarranca i l'escala) també estaran a plaça Corsini a disposició dels més petits.

La presentació ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de Mercats i conseller de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal; la directora Provincial de la Creu Roja Joventut a Tarragona, Clàudia Martos; i la coordinadora Provincial de la Creu Roja Joventut a Tarragona, Eva Cañete.

Dídac Nadal ha posat en valor la celebració dels 30 anys d'aquesta iniciativa tan especial i ha recordat que «Creu Roja és un gran company de viatge per a l'empresa de Mercats. De fet, des que vam inaugurar el nou Mercat Central sempre hem participat en aquesta tradicional i emblemàtica recollida solidària i esperem poder continuar-ho fent durant molts anys més».

tracking