Diari Més

Economia

Port Tarragona encapçala el rànquing dels ports més ben valorats en tràfic de vehicles

Comparteix amb Pasaia la primera posició i supera els ports de Barcelona, València, Santander, Màlaga, Vigo i Sagunt

Imatge d'arxiu de la terminal de vehicles del port de Tarragona.

Port Tarragona encapçala el rànquing dels ports més ben valorats en tràfic de vehiclesPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions) ha fet públic l'Estudi de valoració de la logística maritimoportuària de 2021 i ha atorgat una valoració de 4,4 sobre 5 punts en el tràfic de vehicles a les terminals del Port de Tarragona: Bergé Marítima i Noatum Terminal Tarragona.

El Port de Tarragona encapçala la primera posició juntament amb el Port de Pasaia entre els ports del sistema portuari espanyol en tràfic de vehicles. L'alta puntuació, 4,4 sobre 5, de la infraestructura tarragonina que comparteix amb el Port de Pasaia supera en valoració els ports de Santander, Sagunt, Barcelona, València, Vigo, i Màlaga.

L'enquesta de l'associació de fabricants de cotxes estableix que una valoració d'entre 4 a 5 punts, on es troba el Port de Tarragona, correspon a un nivell entre «satisfactori» i «molt satisfactori», dins de la forquilla de valors màxims que es pot assolir. Amb aquesta fita, el Port de Tarragona escala dues posicions respecte a les valoracions de l'estudi de 2019, en què només dos ports han incrementat les seves valoracions.

tracking