Diari Més

Successos

Les deixalles d'una empresa de Tarragona alliberen monòxid de carboni a causa de la pluja

Els fets han passat durant aquesta matinada i Protecció Civil ha activat la prealerta del Plaseqta

Imatge de la nau que té l'empresa al polígon Riuclar.

Les deixalles d'una empresa de Tarragona alliberen monòxid de carboni a causa de la plujaGlobal Talke

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Protecció Civil ha activat la prealerta del Plaseqta a causa de la reacció provocada per l'aigua de pluja en caure sobre unes deixalles a l'empresa Global Talke del polígon Riuclar de Tarragona que ha fet que s'alliberi monòxid de carboni. Es dona el cas que aquesta empresa va patir dilluns per la nit un incendi d'uns sacs de clorur de calci, on dos bombers van resultar ferits lleus.

Els Bombers han rebut l'avís cap a les quatre de la matinada i s'han desplaçat amb vuit dotacions fins al carrer del Plom per cobrir les deixalles amb terra.

Davant la possibilitat que part del monòxid de carboni alliberat es desplaces cap els barris de Ponent de Tarragona els Mossos han indicat a tota persona que es trobaven pel carrer que es resguardes.

Finalment, cap a les cinc i mitja de la matinada les lectures per detectar monòxid de carboni han donat negatiu i les accions preventives que s'han realitzat s'han donat per finalitzades. Cappersona ha resultat afectada i s'ha desactivat la prealerta del Plaseqta.

tracking