Diari Més

Policial

Intercepten tres tones i mitja d'haixix a la cala de la Móra

Els narcotraficants van aconseguir fugir amb la narcollanxa, després de descarregar la partida, en veure la presència policial

La droga la van deixar a la cala de la Móra on s'accedeix per un camí tancat amb cadena que van trencar per accedir-hi.

Intercepten tres tones i mitja d'haixix a la cala de la MóraGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada del 17 d'octubre agents de la Guàrdia Civil de Tarragona van detectar a les pantalles de control el rastre d'una embarcació ràpida de les conegudes com a narcollanxes. Per aquest motiu van activar l'equip de resposta de l'Equip de Delinqüència Organitzada-Antidroga (E.D.O.A.) de la Unitat de Policia Judicial de la Comandància, una embarcació del Servei Marítim, així com diferents patrulles uniformades que van ser enviades a la zona de La Móra, que era cap on es dirigia l'embarcació.

L'embarcació il·legal va aconseguir tocar terra i fins i tot van tenir temps de fer la descàrrega de l'hachis, en una platja de la Móra on s'accedeix per un camí tancat amb cadena que van trencar per accedir-hi.

En el moment de l'arribada de l'operatiu policial, que va poder avortar la partida, l'embarcació amb el personal de l'organització va iniciar una ràpida fugida i malgrat que l'embarcació del Servei Marítim va iniciar la persecució, va resultar impossible poder interceptar-la i procedir a la detenció de els seus ocupants.

Els agents desplegats al lloc, van poder intervenir 96 fardells que contenien hachis, amb un pes final de tres tones, una furgoneta abandonada al lloc amb plaques falses i divers material nàutic.

La substància estupefaent, va ser traslladada temporalment fins a dependències de la Comandància al costat de la furgoneta intervinguda, on agents de l'E.D.O.A. van obrir diligències per ser lliurades al Jutjat en funcions de Guàrdia dels de Tarragona.

Es continuen les investigacions, a fi d'arribar fins als responsables del fet i procedir a detenir-los.

tracking