Diari Més

Successos

Dos bombers ferits lleus durant l'extinció d'un incendi en una empresa a Tarragona

El foc ha afectat sacs de clorur de calci, a l'exterior de la nau situada al polígon industrial Riu Clar

Els bombers han aïllat els sacs per evitar la propagació del foc.

Dos bombers ferits lleus durant l'extinció d'un incendi en una empresa de TarragonaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit de dilluns en un incendi en una empresa alpolígon industrial Riu Clar de Tarragona. Com a conseqüència, dos bombers han estat evacuats a l'Hospital Joan XXIII perpicor als ulls, el nas i la gola.

Davant l'incident, Protecció Civil ha activat la prealerta del Plaseqta, mentre que l'Ajuntament de Tarragona tambéha activat el seu Pla d'Actuació Municipal (PAM) en prealerta. Fins al llocs'han desplaçat tres unitats terrestres.

Segons Bombers, l'incendi només ha afectat sacs de clorur de calci, a l'exterior de la nau de Global Talke, situada al carrer del Plom. L'empresa ha fet arribar dues màquines amb les que han aïllat els sacs per sufocar l'incendi amb major seguretat. El cos ha atacatl'incendi amb escuma.

Els dos bombers evacuats pel SEM amb pronòstic lleu han estat donats d'alta cap a les 02.44 hores de la matinada. Cap a les sis del matí, els bombers han donat per extingit l'incendi i s'ha desactivat la prealerta del pla Plaseqta.

tracking