Diari Més

Política

Alcaldes i candidats de Junts a Tarragona i Terres de l'Ebre demanen continuar al Govern

Una seixantena de membres de la formació se sumen al manifest ja signat a altres delegacions com el Maresme

Imatge de Jordi Turull.

Alcaldes i candidats de Junts a Tarragona i Terres de l'Ebre demanen al partit continuar al GovernEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcaldes i candidats de Junts per Catalunya al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre s'han adherit a un manifest que demana que el partit continuï al Govern, a poques hores que comenci la consulta a les bases per decidir si la formació es manté a l'executiu de Pere Aragonès o en surt.

Entre els signants del manifest (24 a les Terres de l'Ebre i 35 al Camp de Tarragona) també hi ha exalcaldes. El text ha estat signat, a més, per una vintena d'alcaldes i alcaldables del Maresme, i també han apostat per la continuïtat els regidors de Junts a Barcelona.

Tot plegat mentre afloren les divisions internes al partit, amb veus destacades com la de Laura Borràs apostant per la sortida i la dels consellers -excepte Gemma Geis- demanant continuar.

El partit obrirà la votació telemàtica la mitjanit de dimecres a dijous i els afiliats tindran fins divendres a les cinc de la tarda per dir si volen mantenir-se a l'executiu, marxar o si prefereixen deixar el vot en blanc.

Aquest dimecres al matí la sindicatura electoral de Junts ha demanat a «càrrecs interns», «òrgans col·legiats»del partit i «representants a les institucions»que es mantinguin «neutrals».

Pel que fa al manifest, els signants demanen a la militància que voti afirmativament per seguir al Govern. El text recorda que en moments «extremadament complicats sempre s'ha imposat la voluntat de no trencar l'independentisme». «Sempre, sempre i sempre s'ha sabut prioritzar la unitat estratègica», recita el manifest.

tracking