Diari Més

Mobilitat

Ouigo treu avui a la venda 2,4 milions de bitllets per viatjar fins al juny

Des de la seva arribada, més de 92.000 viatgers han pujat o baixat a l'estació del Camp de Tarragona

Pla general dels primers passatgers sortint del comboi.

Ouigo fa parada per primer cop al Camp de Tarragona amb la línia d'alta velocitat a baix cost Madrid-BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ouigo, l'operador ferroviari de baix cost de la companyia francesa SNCF, ha obert aquest dilluns la venda de 2,4 milions de bitllets nous per viatjar en alta velocitat des de l'11 de desembre fins a l'11 de juny de 2023.

En total, la companyia ofereix 1,66 milions de places en la línia Madrid-Zaragossa-Tarragona-Barcelona, amb 64.134 seients disponibles cada setmana, i de 740.000 places a la ruta Madrid-València que estrenarà el proper divendres 7 d'octubre, segons ha assenyalat en un comunicat.

Aquesta nova línia comptarà amb una oferta setmanal de 35.630 places, després d'ampliar les operacions a 5 freqüències (10 trajectes) diàries.

Els trajectes surten des de nou euros.

Des de la seva arribada a Espanya el 10 de maig del 2021, Ouigo ja ha transportat més de 2,9 milions de viatgers en la seva única línia operativa fins ara, entre Madrid i Barcelona. En aquest trajecte, més de 567.000 persones han viatjat i més de 92.000 viatgers han pujat o baixat a Tarragona.

A més de l'obertura de la nova línia a València, Ouigo busca estendre l'ús de l'alta velocitat i connectar les ciutats de Madrid i Alacant, amb parada a Albacete, el 2023. Posteriorment, té previst arribar a Andalusia amb 5 anades i tornades ( 10 trajectes) a Sevilla, Màlaga i Còrdova.

Renfe

Per la seva banda, Renfe ha anunciat també la venda de bitllets de més de 60 serveis d'AVE per viatjar al llarg de l'any 2023. En concret, ja estan disponibles els bitllets dels trens que uneixen Madrid amb Barcelona, Alacant, Màlaga i Sevilla. Els bitllets ja es poden adquirir a tots els canals de venda de Renfe.

Així mateix, la companyia ha renovat la seva oferta comercial en els bitllets d'AVE, Alvia, Euromed i Intercity per oferir als clients una major flexibilitat en les tarifes.

tracking