Diari Més

Concurs 2022

Els Verds prenen la davantera al Concurs amb un imponent 3 de 10 en primera ronda

La Joves descarrega el 4 de 9 net, mentre que la Vella carrega la torre de 8 sense folre

El 3 de 10 dels Castellers de Vilafranca.

Els Verds prenen la davantera al Concurs amb un imponent 3 de 10 en primera rondaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers de Vilafranca han obert les rondes individuals del Concurs de Castells de Tarragona amb un imponent 3 de 10 amb folre i manilles. La Tarraco Arena Plaça ha emmudit amb l'actuació dels Verds, que han aixecat el castell amb una velocitat de vertigen. El silenci, acompanyat pel so de les gralles, l'ha trencat l'eufòria de la plaça amb l'aleta de l'anxaneta. El tronc dels Verds ha aguantat a la perfecció la descarregada per tancar el primer gran castell de la jornada. També en primera ronda, la Colla Joves Xiquets de Valls ha descarregat el 4 de 9 net, després de dos intents, un fet que els penalitza a la classificació. Els castell ha aguantat estoicament una descarregada plena de suspens.

Les altres dues colles que han actuat de manera individual en primera ronda han estat la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La colla vallenca ha carregat la torre de 8 neta, però el tronc ha cedit en el moment de descarregar el castell quan ja havia sortit el pom de dalt. La colla local, per la seva banda, ha intentat el 9 de 8 amb dues anxanetes, que s'ha esfondrat quan la canalla intentava coronar el castell.

Ple de castells de 8 descarregats

Al marge de les grans colles, poc després de les 10 h, la Tarraco Arena Plaça ja ha vist alçar els primers castells. En actuació conjunta, els Capgrossos de Mataró, els Xiquets de Reus i els Castellers de Barcelona han obert plaça completant el 3 de 8. Per la seva part, els Castellers de Sabadell han assolit el 4 de 8, mentre que els Moixiganguers d'Igualada i els Xiquets de Tarragona han descarregat el 5 de 8. Els Castellers de Sants han completat la torre de 8.

tracking