Diari Més

'Terra Baixa' programa una segona funció al Teatre Tarragona

Es tracta de l'adaptació que ha fet Àngel Llàcer del clàssic d'Àngel Guimerà al programa 'El Llop' de TV3

L'obra es podrà veure el pròxim dissabte 29 d'octubre a les 18 h dins del cicle tardor-hivern d'arts escèniques.

'Terra Baixa' programa una segona funció al Teatre TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Tarragona programa una segona funció de l'espectacle Terra Baixa sorgit del programa El Llop de TV3 per la bona resposta del públic en la venda d'entrades. L'adaptació d'Àngel Llàcer d'aquest clàssic d'Àngel Guimerà es podrà veure el pròxim dissabte 29 d'octubre a les 18 h dins del cicle tardor-hivern d'arts escèniques.

Les entrades per a aquesta nova sessió es podran comprar a partir d'aquest divendres 30 de setembre, a partir de les 11 h a la taquilla del Teatre Tarragona i a través del web entrades.tarragona.cat. Les entrades per a la funció inicial, a les 20.30 h, estan gairebé exhaurides, però encara es poden reservar.

Tot a punt per a la nova temporada

L'anticipació de la venda d'entrades anticipades per al cicle d'arts escèniques de tardor-hivern, una de les novetats d'enguany, ha tingut molt bona acollida i preveu una bona assistència als actes de la programació que comença el pròxim dissabte, 8. L'encarregada d'obrir el teló serà la Franz Schubert Filharmonia amb el concert Marvel vs. DC. I la seguirà l'obra Buffalo Bill a Barcelona amb l'actor Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans, el dissabte 22 d'octubre.

Les entrades per a tots els espectacles de la nova temporada ja estan a la venda al web entrades.tarragona.cat i a la taquilla del Teatre Tarragona en horari d'atenció al públic.

tracking