Diari Més

Ematsa detecta una obstrucció en un tram del clavegueram a causa de les pluges

Aquest matí, ha quedat resolta la incidència tot i que es continua treballant per retirar el material

Com a conseqüència de la incidència ha entrat en funcionament del sobreeixidor a la desembocadura del riu Francolí.

Ematsa detecta una obstrucció en un tram del clavegueram a causa de les plugesEmatsa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ematsa ha comunicat que dijous a primera hora de la tarda, es va detectar una obstrucció en un tram de clavegueram que connecta la xarxa amb el col·lector, fet que va provocar l'entrada en funcionament del sobreeixidor a la desembocadura del riu Francolí.

Segons explica l'empresa, les causes de l'obturació semblen haver estat els forts aiguats que haurien provocat l'arrossegament de terra, pedres i runa que han precipitat el taponament en aquest punt.

Ematsa va activar les tasques de neteja de manera immediata ahir a la tarda, tan aviat com es va detectar l'obstrucció. Aquest matí, a les 11:45h ha quedat resolta la incidència tot i que es continua treballant per retirar el material.

Des d'Ematsa expliquen que les tasques de neteja són complexes, ja que no és possible accedir a la galeria amb maquinària per retirar la runa i cal que ho facin equips especialitzats en treballs confinats, assegurant la ventilació de la galeria, amb sistemes de seguretat de detecció de gasos i equips de respiració auxiliar d'emergència.

tracking