Diari Més

Territori

Bricomart obrirà la seva botiga de Tarragona a finals de novembre

L'empresa de materials de construcció afegeix que la rotonda de davant està gairebé acabada

El magatzem de Bricomart a Tarragona serà el cinquè de tot Catalunya.

Bricomart obrirà la seva botiga de Tarragona a finals de novembreRoger Freixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga de Bricomart a Tarragona obrirà a finals de novembre. Així ho indica la mateixa empresa de materials de reforma, qui afegeix que les obres de la rotonda de davant, encarregada per l'Ajuntament a la companyia, estan en la seva recta final. «La rotonda està pràcticament acabada, però encara no sabem la data d'obertura del trànsit, ja que depèn de les actuacions del consistori», assenyalen fonts de Bricomart. La nova botiga serà la cinquena de l'empresa a Catalunya i la primera a la demarcació de Tarragona. Segons comenta Bricomart, la incorporació dels nous treballadors va començar a principis d'aquest mes de setembre i, actualment, el procés ja ha finalitzat. «Comptem avui dia amb gairebé un centenar de persones, a banda de l'equip de direcció. A més, més del 75% del personal de la sala de venda són experts i al voltant del 80% de col·laboradors viuen a menys de quinze minuts del magatzem», apunta la companyia.

Les obres de construcció de la botiga van començar el passat mes de març amb l'inici del moviment de terres. Ara, l'estructura de l'edifici està gairebé acabada. Des de Bricomart expliquen que el compromís és «contribuir al desenvolupament del teixit empresarial i industrial de la zona». «A més, fomentem l'estabilitat de la feina com a eix del nostre projecte i generem equips estables i compromesos», afegeixen.

La construcció de la rotonda, davant del barri d'Icomar i a l'N-340, ha comportat per a l'empresa una despesa aproximada d'un milió d'euros. L'element servirà per millorar un dels accessos al centre de la ciutat des de Ponent i viceversa i reduir les incidències de trànsit. L'obertura de la botiga de Bricomart i la del Bingo Tarragona, que va obrir a l'abril, provocaran una major afluència d'usuaris a la zona i ajudaran a dinamitzar l'activitat econòmica i comercial.

Precisament, la promoció de la zona, que connecta el centre i Ponent, és un dels objectius de l'actual equip de govern de l'Ajuntament. Per aquest motiu, a llarg termini i a través del futur Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, vol crear un nou barri entre Icomar, la T-11, l'N-340 i el Francolí, la qual cosa comportaria generar voreres amples i carrils bici.

tracking