Diari Més

Política

Els Comuns de Tarragona estrenen executiva

Patrícia Olivé i Toni Garcia seran els nous coordinadors

Fotografia dels nous memebres de l'executiva.

Els Comuns de Tarragona estrenen executivaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Comuns han escollit aquest dilluns, en un acte ala Cooperativa Obrera Tarraconense,la nova executiva local de Tarragona, així com el repartiment de noves responsabilitats.

D'aquesta manera, Patrícia Olivé i Toni Garcia seran els nous coordinadors dels Comuns a Tarragona;Josep Maria Badia s'encarregarà de l'organització i finances; Toni Peco de l'acció política i moviments socials;Emilia Carrasco es farà càrrec deFeminismes;Teresa Fortuny i Vicente Moyade món del treball i gent gran; Alèxia Amat de participació; Daniel Casas de Joventut i Educació; i Josep Sementé portarà la coordinació territorial.

Olivé i Garcia, els dos nous coordinadors, han destacat que «aquesta nova executiva que avui es presenta davant l'assemblea, a la que ens comprometem a rendir comptes periòdicament, té l'oportunitat i l'obligació d'obrir un temps nou. Som un equip divers, venim d'aquí i d'allà, amb diferents trajectòries i bagatges que enriqueixen enormement el nostre projecte».

També s'ha presentat a l'assemblea dels Comuns de Tarragona la nova regidora d'En Comú Podem a l'ajuntament de la ciutat, Àngels Pérez, que s'ha posat al servei de les inscrites i ha anunciat que encetarà un procés d'escolta per tota la ciutat per sumar idees, propostes i persones amb l'objectiu d'impulsar la transformació definitiva que Tarragona necessita.

Els Comuns de Tarragona obren així una nova etapa amb la mirada posada en les eleccions municipals del maig de 2023.

tracking