Diari Més

Territori

La plaça de la Font de Bonavista estrena el nou parc saludable

Els quatre aparells instal·lats estan destinats, sobretot, a la gent gran del barri

Imatge del nou parc saludable de Bonavista.

La plaça de la Font de Bonavista estrena el nou parc saludableCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona estrena un nou parc saludable. Aquesta vegada, a la plaça de la Font de Bonavista, on s'han instal·lat quatre aparells, un dels quals és multifuncional, destinats, sobretot, a la gent gran del barri, la qual ja ha pogut utilitzar-los aquesta setmana per fer diferents exercicis. «Servirà per donar-li vida a la plaça», comenta la presidenta de l'Associació de Veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez.

La incorporació dels aparells neix d'una proposta veïnal, la qual es va traslladar a IQOXE per tal que l'empresa pogués finançar-los i fer realitat la idea. La instal·lació del parc a la plaça ha anat a càrrec de l'Ajuntament. Ara, Gutiérrez buscarà amb les diferents entitats implicades en la iniciativa una data per inaugurar l'espai acabat d'estrenar. Tanmateix, apunta que «esperem des de fa un any i mig que el consistori els instal·lés». A causa de l'espera, comenta que ha augmentat el cost del trasllat dels aparells des d'Anglaterra.

Les quatre màquines permetran exercitar braços i cames especialment a la gent gran del barri. «El 60% dels habitants de Bonavista és gent gran», indica la presidenta de l'entitat veïnal. Segons afegeix, aquesta mateixa setmana, algunes persones ja han fet ús dels aparells. «Hem vist força gent anant durant aquests primers dies», assegura Gutiérrez, qui espera que també millorin altres parts de la plaça per tal de donar-li més vida.

«Aquí ve molta gent a passejar el seu gos, però des de fa temps és un espai per a nens, ja que hi ha el parc infantil. A més a més, ara també hi ha el parc saludable. Hem d'aconseguir que els propietaris dels gossos no vinguin aquí perquè els animals facin les seves necessitats», reclama Gutiérrez. La presidenta de l'associació de veïns agraeix la insistència d'alguns consellers a l'Ajuntament, com Sonia Orts, per tal d'agilitzar la instal·lació dels aparells.

tracking