Diari Més

Meteorologia

El Tarragonès recull més de 100 litres durant l'episodi de pluja torrencial

S'esperen precipitacions d'intensitat fluixa o moderada a primera hora del a nit, encara que puntualment pot ser forta i anar acompanyada de tempesta

Diversos cotxes han quedat atrapats en un dels accessos a la platja de l'Arrabassada.

El Tarragonès recull més de 100 litres durant l'episodi de pluja torrencialACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis del Tarragonès han recollit des d'ahir a la tarda i fins a les set del matí d'avui més de cent litres per metre quadrat en un episodi de precipitacions que en algun moment ha duplicat el límit a partir del que es considera pluja torrencial i que, en el cas de Tamarit, ha arribat als 160 litres.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat aquest dissabte que a la zona del Complex Esportiu de Tarragona s'han acumulat 130,5 litres, la màxima dels últims 13 anys, mentre que al municipi de Constatí s'han recollit 126,6. Vila-seca, un dels municipis que més danys ha patit en aquest episodi, porta acumulats 121,4 litres; Reus, 88,4; i Torredembarra, 86.

Previsió de pluges per avui

Les previsions meteorològiques indiquen que, després d'una petita treva aquest dissabte al matí, la nuvolositat augmentarà a la tarda amb l'arribada de núvols des de l'oest, encara que al litoral central la nuvolositat serà menys compacta.

S'espera que els ruixats siguin de distribució irregular i que es concentrin al terç nord durant la tarda i al litoral del Camp de Tarragona a primera hora de la nit. La precipitació serà d'intensitat fluixa o moderada, encara que puntualment pot ser forta i anar acompanyada de tempesta.

tracking