Diari Més

Tempesta sobre Tarragona

Cala Romana sol·licita que es declari zona catastròfica els barris de Llevant de Tarragona

L'Associació de Veïns ha sol·licitat una reunió d'urgència amb la Federació de Llevant i l'Ajuntament

Imatge d'un carrer de Cala Romana convertit en riera.

Cala Romana sol·licita que es declari zona catastròfica els barris de Llevant de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns de Cala Romana ha emès un comunicat sol·licitant que es declari zona catastròfica els barris de Llevant de Tarragona. «Els veïns d'aquest barri i de tota la zona de Llevant van patir ahir greus desperfectes materials en els seus habitatges i en tot l'entorn de la platja i del Tennis Park», expressen.

Principalment, a la zona de la riera del carrer Tramuntana, el carrer del Sol i el carrer de la Cota «es van produir greus inundacions que, per unes hores, van incomunicar el nostre barri en no permetre l'accés d'entrada i sortida». L'AV indica que Protecció Civil, Bombers i Guàrdia Urbana van actuar «amb rapidesa» restablint la normalitat a partir de les 23 hores d'ahir.

«Al llarg del dia d'avui, membres de la Junta de Cala Romana, juntament amb altres veïns i el grup de voluntaris de joves, examinarem els danys causats per poder emetre un informe que traslladarem a l'Ajuntament amb la finalitat de participar en la valoració dels danys causats», exposen.

L'AV de Cala Romana ha sol·licitat una reunió d'urgència amb la Federació de Llevant i l'Ajuntament de Tarragona per «coordinar la informació que hem de transmetre als nostres veïns i participar en al reconstrucció del barri». «Afortunadament, no lamentem danys humans però, ara, més que mai, hem de treballar per evitar que pugui repetir-se un desastre com el que hem viscut», conclouen.

tracking